Vapaa-ajan asunnot

Välitimme vuonna 2015 hieman edellisvuotta enemmän vapaa-ajanasuntoja tai tontteja Pohjois-Savon alueelta. Myynnissämme olleista kohteista ainoastaan kaksi ei löytänyt ostajaa kauttamme. Hintahaarukka oli iso; edullisin kohteemme maksoi n 20.000€ ja kallein välittämämme vapaa-ajankohde 190.000€. Osa kohteistamme oli ns. kuivanmaan mökkejä. Välitimme myös pelkkiä tontteja. Vuonna 2015 tähän asti (marraskuu) viimeiset vapaa-ajan kohteet myytiin lokakuussa  ja yhdestä on vielä kauppa tekemättä. Vapaa-ajanasuntojen lisäksi välitimme v 2015 myös muutamia omakotitaloja, jotka tosiasiallisesti päätyivät pääosin kakkosasunnoiksi. Olemme erittäin vahvoja välittämään Sinunkin vapaa-ajanpaikkasi.  Kannattaa soittaa oletpa ostamassa tai myymässä! Tunnemme hyvin vapaa-ajanasuntomarkkinat Pohjois-Savossa ja myös muualta. Meillä on kohteita myynnissä mm Kreikan Kreetalta ja Peloponnesokselta.

Pyydä ilmainen arviokäynti.

Soita puh 044-534 5518 tai 050-534 0019. Ostajaehdokkaita on aina "valmiina" listoillamme.


Tarjoa myyntiin kauttamme!

PS. Olemme pieni välitystoimisto Pohjois-Savossa, mutta vapaa-ajanasuntojen välittäjänä suuri. Suurempi kuin uskotkaan!

Kohmanvedellä(Kallavesi) Vehmersalmen Litmaniemellä/0-luvulla alunperin rakennettu lautarakenteinen mökki n 3000 m2 rauhallisella lounaaseen avautuvalla Ruissaaren rantatontilla, mökki on pienoinen n 30 m2, mutta sen lisäksi on siisti ja käyttökelpoinen vierasaitta ja varastotiloja. Ja ennenkaikkea isot ja hyvin tehdyt kestopuuterassit tuovat viihtyisyyttä oleskeluun.

Os. Kohmanvesi,  Ruissaari, Litmaniemi

todella viehättävä pikku mökkiVenereitti on suojaisa, venevalkama on n 5 min venematkan päässä, (n 3 km). Ranta avautuu lounaaseen paikka on aurinkoinen koko päivän. Tällä hetkellä aurinkopaneelit tuottavat tarvittavan sähkön, mutta verkkosähkökin kulkee vieressä.

Hinta 59.500€

kaunista järviluontoa arvostavalle auringonpalvojalle!


Aikuisten laiturirannan lisäksi on vielä lapsille oma pieni hiekkapoukama!

Kohde on tauolla talvikauden, seuraavat näytöt kevät 2016!!!

 

Myydään huoneistot (2 kpl) Kreeta

Missä Koutsounari (lausutaan Kutsunari) on?
Koutsounarin kylä on Kreikan suurimman saaren Kreetan etelärannikolla, Libyan meren (Välimeri) rannalla eteläisimmässä Euroopassa. Itseasiassa läheinen Ierapetran kaupunki (n 8 km), jossa on asukkaita n 12-13000 on koko Euroopan eteläisin kaupunki. Netistä on saatavilla paljon tietoa alueesta ja sen ominaisuuksista sekä suomeksi että englanniksi. Koutsounarin kylä on Kreetan itäisimmässä prefektuurissa Lasithissa, jonka pääkaupunki on Agios Nikolaos, joka on monelle suomalaiselle lomailijalle tuttu. Sinne on matkaa n 35 km. Lentokentälle Iraklioniin on matkaa hiukan vajaa 100 km ja tiet ovat hyvät.

Palvelut Koutsounarissa:
Huoneistojen läheisyydessä on mm muutama taverna 200 m päässä ja rannalla vielä lisää. Supermarketit sijaitsevat päätien varrella n 400m päässä. Vapaasti käytettäviä uima-altaita on aivan lähellä, samoin tenniskenttä. Kaikki muutkin turismia palvelevat, mm autovuokraamot, apteekki ym palvelut ovat lähellä. Ierapetran kaupungin hyvät palvelut riittävät kenenkä tahansa tarpeisiin. Ierapetran satamasta pääsee risteilemään moniin paikkoihin Kreetalla ja sen ulkopuolelle. Julkinen liikenne toimii hyvin Koutsounariin (linja-autopysäkki n 200 m päässä).
Katso Forecan sääennuste 10 vrk Koutsounari, Ierapetra>>>

Koutsounari, Ierapetra lähellä (n 8 km)Myynnissä olevat huoneistot:

Huoneistot sijaisevat oliivitarhojen keskellä vuorten ja meren välissä. Ne ovat osa kiinteistömuotoista maisonettea (lähinnä vastaa meidän rivitaloa). Ne ovat kaksi vierekkäistä huoneistoa talon maantasakerroksessa ja sen länsipäädyssä. Huoneistot on nyt yhdistetty yhdeksi, mutta ovat helposti jaettavissa kahdeksi niinkuin ne aluperin ovat olleetkin. Talon muut huoneistot ovat amerikkalaisen, italialaisen, saksalaisen ja ruotsalaisen perheen omistuksessa. Nyt myytävät huoneistot omistaa kreikkalainen mies, joka puhuu hyvin suomea ja on valmis esittelemään huoneistoja suomeksi.

Tekniset tiedot:

Talo on rakennettu tiilestä v 1987-88 ja sillä oma tontti.
Talo on kytketty kunnaliseen vesijohto- ja viemäriverkostoon. Vesi on hyvälaatuista ja juomakelpoista!
Lämmin vesi saadaan talon katolla olevan aurinkokeräimen kautta. Edullista asumista!

Huoneisto A:
oh, avokeittiö, makuuhuone ja wc/pesuhuone, autokatos, yhteinen puutarha huoneisto B:n kanssa, terassi, keskenräinen grillikatos(yhteinen), lisäksi varastohuone.
Sisäpinta-ala 35m2, päätyhuoneisto
Varusteet: ilmalämpöpumppu, keittiökalusteet ja koneet (sähköliesi, jk/pk), osa kalusteista jää tarvittaessa.
Hinta 59.000€

Huoneisto B:
oh/keittosyvennys, 2 mh, wc/pesuhuone, terassi, autopaikka, yhteiset tilat huoneisto A:n kanssa kuten yllä
Varusteet: vaatimaton keittosyvennys, ei liettä, ei jääkaappia, molemmissa huoneistoissa on erillinen sähkönmittaus.
Sisäpinta-ala 36,4m2, välihuoneisto, huoneisto pysyy kohtuullisen viileänä kesälläkin.
Hinta 43.000€

Yhteiset: puutarha, jossa on mm mandariinipuu, appelsiinipuu, granaattiomenapuu ja aprikoosipuu, lisäksi kukkia ja yrttejä(rosmariinipensas, jasmiini ym).

Huoneistot myydään myös yhtenä kokonaisuutena, jolloin hinta on 99.000€. Kreikkalainen kiinteistökauppa poikkeaa suomalaisesta jonkin verran. Ostajalle tulevat maksut tekevät notariaattimaksuineen ja veroineen sekä välityspalkkioineen n 11% kauppahinnasta.

Toki huoneistot soveltuvat myös ympärivuotiseen asumiseen hyvin, tähän asti kreikkalainen perhe on käyttänyt yhdistettyja huoneistoja kotinaan.


Uskomattoman upea hiekkaranta vain 500 m päässä!

Katso kuvat(see pictures)>>>
Rannat Koutsounarissa ja lähialueella ovat aivan suurenmoiset: hiekkarantaa (Long Beach) riittää 9 km ja vesi on kristallinkirkasta. Ranta-alueella on hyvät palvelut. Rannat ovat äärimmäisen hyvin hoidetut ja poikkeksellisen siistit. Varsinainen massaturismi on vähäistä verrattuna pohjoispuolen massaturismialueisiin.
Kaikki oheiset kuvat ja video on kuvattu 11.11.-11 n klo 11-12, jolloin lämpötila oli n 27 astetta ja vesi n 23 astetta. Etelä-Kreetan ilmasto on talvellakin Suomen kesää vastaava silloin kun aurinko paistaa ja se paistaa usein.

Katso video(see video) >>> Kalo taxidi stin Kriti! 


 Kreikka, Peloponnessos, Methana, Ag.Giorgios
Koot n 20-25m2, hinnat koosta ja sijainnista sekä varustetasosta riippuen alkaen 19.000€  aina 60.000€ asti. Ideaalinen pienen perheen lomanviettoon ja sen lisäksi huoneistoja voi vuokrata, kun niita ei itse käytä. Vuokrataso vaihtelee sesongista riippuen 25-45 euron välillä.  Tämä nyt rakennettava rakennus on jo 6. saman rakennusliikkeen tälle alueelle tekemä.Menemme itse katsomaan rakennusten paikkoja ja suunnitelmia paikanpäälle lokakuun lopulla 2012.

Huoneistoluettelo ja hinnat:

Pohjakerros:                                                                             
I1=26m2=   45.000€    
I2=20,6m2= 19.000€                                                              
I3=21,6m2= 22.500€                                                              
I4=22,6m2= 24.800€                                                              
I5=24m2   = 38.000€                                                              
I6=23,55m2=39.000€                                                             
I7=21,8m2=  34.000€                                                             

Uusia lomahuoneistoja (studiot) Aegeanmeren rannallaAgios Giorgios on pieni kalastajakylä Methanan kaupungin lähellä, sinne on matkaa n 7 km. Muita lähistön kaupunkeja ovat Galatas, Poros, Nafplio, Argos. Epidavros sijaitsee 20 km:n päässä lomahuoneistoista. Korintin kanavalle on matkaa vajaa 100 km, Ateenaan ja lentokentälle ajoaika autolla on n 3 tuntia. Moni tulee Methanaan kuitenkin lentokentältä Pireuksen kautta kantosiipialuksella, jolla matka taituu vajaassa kahdessa tunnissa. Alue on suosittua lomaseutua niin kreikkalaisten kuin ulkomaalaistenkin keskuudessa, yhteydet Ateenaan ovat hyvät ja monet nähtävyydet sijaitsevat päivämatkan päässä (Olympia, Korintinkanava, Epidavros, Kalavryta ja tietysti itse Ateena). Alueella asuu kreikkalaisten lisäksi jonkin verran vierasmaalaisia. Lomahuoneistoja omistavat tällä hetkellä eniten hollantilaiset ja britit, skandinaavejakin on.

2.kerros
A1=26m2=       60.000€
A2=20,6m2=    44.000€
A3= Varattu
A4= Varattu
A5=24m2=       48.000€
A6= Varattu
A7= Varattu

Hyvät yhteydet Ateenaan, Korinttiin, PireukseenLomahuoneistot rakennetaan niin, että pääterassien suunta on suoraan merelle, rantaan ja satamaan. Toinen pienempi terassi on vuorille päin, aurinko paistaa  siis terassille aina jostakin päin. Saamme lisää materiaalia sivuillemme pian.

Varustetason voit itse määritellä, mutta osa varusteista ei kuitenkaan kuuluu perushintaan. Myyntihinnan lisäksi kreikkalaisessa kiinteistökaupassa pitää varautua myös suomalaisia kuluja korkeampiin varainsiirtoveroihin, sähkön kytkentämaksuun, lakimiehen palkkioon (lakimies on pakollinen, me hankimme sen) ja notaarin kuluihin. Yhteensä kaikki nuo tekevät n 15 % kauppahinnasta, esimerkiksi 25.000€ maksavan huoneiston muut kauppakulut ostajalle ovat  n. 3500€.

Katso lisää tietoja(see more)>>>> rakennusliikkeen Methana Buillding sivuilta

Katso lisää kuvia(see more photos)>>>

Katso Ag.Giorgios ja Methana video(see video Ag. Giorgios and Methana)>>>

Katso tästä Forecan 10 vrk sääennuste Methana>>>
Powered by Smart Kotisivutyökalu